Wpis z mikrobloga

We Wrocławiu co się odwaliło, sam byłem na proteście i widziałem ich kilka razy. Co robili?biegali sobie, szukali dogodnych momentów na atak. Najczęściej atakowali kobiety xD wieczorem w ciągu 1h widziałem ich 3 razy. Policji prawie nie bylo. Jak byłem na placu grunwaldzkim to też pojawiła się grupa, a co policja? pojechała w innym kierunku żeby nie widzieć xD

#wroclaw #protest #kibice
prostymysliciel - We Wrocławiu co się odwaliło, sam byłem na proteście i widziałem ic...

źródło: comment_16039549280XhF9zY9lmHXuiUnNc5fwf.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@RaiderSPURS: pewnie dlatego że nikt normalny nie idzie tam bić ludzi, tylko Ci troglodyci wielcy obrońcy Kaczyńskiego i pedofilii szukają okazji do pobicia kogoś
  • Odpowiedz
  • 0
@RaiderSPURS na placu społecznym puścili gaz. Gdzieś tam pociachli kogoś nożem Jestem ciekaw czy ty byś był taki odważny. Ja akurat widziałem kilka sytuacji jak byłem dalej i już uciekali. Jak oni potrafii zaczepić kobietę w kilku to myślisz, że jakbyś ich wkurzał to by czekali na odpowiedni moment i wsadzili nóż pod zebra.
  • Odpowiedz
@RaiderSPURS: no tak, przecież trzeba iść tam się nawalać z jakimiś patusami w imię rewolucji, bo o to tym ludziom chodzi, żeby potem tvp zrobiła kolejną nagonkę i pretekst do tworzenia artykułów z dupy xD

bo na pewno każdy ma ochotę dostać kosę w żebro od jakiegoś nabuzowanego Sebastiana
  • Odpowiedz
@adrian260: Już zniknęły, chyba że nie pamiętasz okresu sprzed wejścia do UE. Szczególnie że jak widzimy obecny ich narybek za bardzo waleczny to nie jest. Jednak mimo to dziś już zabiorę jakieś zabezpieczenie na te zwierzęta.
  • Odpowiedz