Wpis z mikrobloga

• 7
@Valentino_Costa: Kibole ustawili się na Ostrowie Tumskim pod katedrą. Oni zresztą zazwyczaj są narodowcami i współpracują z MW i ONR. Skoro Winnicki i Bosak swego czasu byli prezesami MW i nadal współdziałają z Wszechpolakami, to trudno nie zauważyć tu związku. Wiadomo, że ludzi nie bili jacyś kuce od Korwina.
  • Odpowiedz
Oni zresztą zazwyczaj są narodowcami i współpracują z MW i ONR.

@PreczzGlowna: ONR nie ma już nic do gadania w środowisku kibicowskim. Nie znasz się, nie siej dezinformacji. ONR jest organizacją polityczną o dość archaicznych poglądach. Środowiska kibicowskie zdecydowanie odcinają się od jakiejkolwiek organizacji politycznej. Tym dwóm opcjom już dawno jest nie po drodze, a czasem interesy mają nawet sprzeczne
  • Odpowiedz
@PreczzGlowna: Co to ma wspólnego z jakąkolwiek partią? Byłem na tym proteście jako służby pilnujące kościołów przed atakami. Kręciła się kupa takich patusów, którzy pierwszy raz tak blisko kościoła była od czasu komunii. Gdy zorientowali się, że przy kościołach nic się nie dziele, bo protestujący tym razem je słuszne olali, kibole "poszli się #!$%@?ć". Ostatecznie, jak to kibole, obsrali zbroje i na cel wzięli sobie parę bezbronnych kobiet. Gadałem z tajniakami
kotek_wrocek - @PreczzGlowna: Co to ma wspólnego z jakąkolwiek partią? Byłem na tym p...

źródło: comment_1603931471dr9ekKbz5Cugg0fQRM4KBq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Valentino_Costa: Bardziej, niż Konfederacja jest odpowiedzialny za to Jarosław Kaczyński. We wczorajszym orędziu wprost nawoływał do wojny przeciwko protestującym i zwycięstwa za wszelką cenę. Za to należy się trybunał stanu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kotek_wrocek: potwierdzam, po ataku pod ASP schowali się w ciemnej uliczce, wbili tajniacy dwoma pickupami i wyłapali ich. Podobno nawet udało się wyłuskać jednego z tłumu, bo postanowił się wtopić
  • Odpowiedz