Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +260
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +724
Czy tak trudno jak reszta ludzi protestować?
Ale po co! Lepiej pisiuriom dawać paliwo i niszczyć #!$%@? budynki/pomniki, to na pewno pomoże!
Pomalujcie sobie mordy, transparenty, a nie pomniki dzbany.
Takie akcje tylko mi przypominają, że organizacje lgbt to debile, a normalni ludzie plują na te lgbt jak i na antifę, onr, młodzież wszechpolską czy inne tego typu gówno skrajne organizacje.
#bekazlewactwa #protest #urojenialewakoidalne #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #lgbt
Sam się na to złapałem, możesz podać jakiś dowód (nagranie itp) że jest to kolejna prowokacja?
To jedyne nagranie jakie znalazłem i pokazuje jedynie jak zbiera kartki, więc nie jestem pewny czy to prowokacja ¯_(ツ)_/¯