Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 259
Mireczki i mirabelki!
Przed nami kolejny dzień protestów.
Bądźmy mądrzy, nie dajmy się ponieść emocjom, historia pokazuje, że skuteczne metody opierają się na przygotowaniu i planowaniu.
Omijajmy z daleka kościoły - jarkacz wczorajszym wystąpieniem pokazał, że tylko na to liczy. Zamiast latać że sprayem złóż akt apostazji, to bardziej zaboli. Skupmy się na osobach bezpośrednio odpowiedzialnych za ten stan. Z okręgu wrocławskiego mamy czterech posłów PiS, po jednym z konfy i kukiza.
Tutaj lista posłów z województwa
Nic nie sugeruję, ale zamiast blokować ulice złożymy im kurtuazyjne wizyty. Jako dobrze wychowane osoby przenieśmy znicze, plakaty, wieszaki.

I kolejna kwestia o której wszędzie piszę:
Podziękujmy policji, od piątku pokazują profesjonalizm i troskę o protestujących.

Do zobaczenia na ulicy i oczywiście ****

#wroclaw #neuropa #protest #bekazpisu #stanwojenny2020
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
złóż akt apostazji, to bardziej zaboli.

@krave: W jaki sposób? Datków i tak nie tracą, moich danych też nie, jedynie statystyki mogą się zmienić zakladając ze
1. Je w ogóle będą podawać przy zmniejszonej liczbie wiernych
2. Zmniejszają statystyczna liczbę wiernych o apostatow a to nie jest takie pewne
  • Odpowiedz
@sokool: może jeszcze zabierzmy ze sobą kredę i pobazgrajmy nią po chodniku? Oni(rząd) z nami się nie cacka, więc my też nie cackajmy się z nimi z jakimiś zniczami. Ja niestety nie wierzę w to, że te pajace z wiejskiej w pokojowy sposób oddadzą władzę. Wg mnie kluczem do zwycięstwa jest bunt jak największej liczby ludzi, zwłaszcza tych co są częścią systemu. ****
  • Odpowiedz
  • 0
@kaligula5 no to trzeba utrudnić zycie rządowi a nie innym ludziom czaisz xD kogo bardziej w----i blokowanie mi drogi do domu po 21, kaczora czy mnie?
  • Odpowiedz
Zamiast latać że sprayem złóż akt apostazji

@krave: Bez przesady już. Nie każdy kto popiera protest jest ateistą. Ja jestem katolikiem, wnerwia mnie polski kościół a pis to już w ogóle uważam, że powinien zostać obalony, ale nie mam zamiaru zrzekać się wiary, żeby tylko na złość pisiorom zrobić.
  • Odpowiedz
@sokool: protesty są spontaniczne, nie da się ich z góry na rzucić by ich marsz tak przebiegał by nikomu przypadkiem nie zaszkodził. Wiem że byłoby lepiej protestować tylko wokół biur poselskich i domów pisiorów, ale nie da się.
  • Odpowiedz