Wpis z mikrobloga

@Ishvarta: po prostu rodzaj pokazywania swojego niezadowolenia, to tak samo dlaczego zwykli obywatele mają obrywać za partie rządząca (blokada ulic itd) i to tyczy się nie tylko kobiet ale np. Rolników. Z resztą od zawsze tak jest, po to aby ktoś się tym tematem zainteresował
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mikstolar: kobiecie i tak jest trudniej znaleźć dobrą pracę niż mężczyźnie. Dlatego razem z koleżanką z działu uznałyśmy że nie strajkujemy dziś. Protesty protestami ale jeść trzeba a kryzys za pasem.
kobiecie i tak jest trudniej znaleźć dobrą pracę niż mężczyźnie

@Ishvarta: ciągłe akcje zwiększania zatrudnienia kobiet, nawet szef niedawno mówił, że ma z tym problem a wam ciągle mało.
Żeby te protesty przerodziły się pełnoskalową wojnę domową i żeby ten #!$%@? świat uprzywilejowanych cip utonął w krwi
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sqlserver: zarabiałam już mniej niż koledzy mając ich pod sobą i ucząc ich. A pracy nie zmienię bo mam inne obowiązki które nie dadzą się połączyć z dłuższymi dojazdami. Możesz żyć dalej w bańce ;)
@Ishvarta: w żadnej pracy w której pracowałem zarobki nie były niższe dla kobiet.
Zdarzyło mi się zarabiać więcej niż Włoch będąc na tym samym stanowisku bo Polska była bardziej oddalona niż Włochy i z jakiegoś przelicznika wyszło im, że mają mi płacić za to więcej.
Za to o naciskach, żeby zatrudniać więcej kobiet słyszę ciągle.