Aktywne Wpisy
inozytol +1049
Wyjeżdżam dziś z dzieciakami na krótką wycieczkę, jutro wracamy. No i przyszło do pakowania. Położyłem w salonie na podłodze torbę i powiedziałem im: "Macie 15 minut, żebyście sobie spakowali ciuchy i zabawki. Czegoś zabraknie, to nie będziecie mieć". Zerkam oczywiście i "autoryzuję" to, co wrzucają i gdyby zabrakło czegoś istotnego, to bym zarzucił w eter "a pamiętaliście o.....?".
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
masternodeBTC +231
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
1. Acqua di Parma Colonia LEATHER 2.30zł (130ml wolne)
DrLove o AdP colonia Leather
2. Acqua di Parma Colonia MIRRA 1.85zł (130ml wolne)
3. Acqua di Parma Colonia 1.70zł (130ml wolne)
BONUS 4. Acqua di Parma Colonia OUD 3.9zł (130ml wolne)
[DrLove o AdP colonia Oud]( https://www.wykop.pl/wpis/43781655/150perfum-perfumy-172-150-acqua-di-parma-colonia-o/l)
Szybki kalkulator:
Komplet 3x10ml AdP - 80.50zł już z wysyłką
Komplet 4x10ml AdP z Bonusem 122.5zł już z wysyłką
Będą ładne etykiety i wysyłka w kartonie.
Szkło 3zł
Paczkomat 13zł
#perfumy #rozbiorka
Komplet 4x10ml AdP z Bonusem 122.5zł
Leather: 20
Mirra: 60
Colonia: 70
Oud: 70
1, 2, 3 po 10ml
Mirra 40
Colonia 40
Oud 70