Jak byłem fanem Xboxa i jestem dalej tak...Nowy game pass to jest chyba jakiś żart xD Od 2 miesięcy regularnie usuwają fajne gry a wrzucają albo starocie klasy B albo indie game.Od 2 miesięcy nie wyszła w nim ani jedna większa gra wart uwagi.No przepraszam może poza Doomem #xboxone #xbox #konsole #gry
Day of the Tentacle Remastered (Console & PC) - No fajna gra... Sprzed 30 lat xD Kto chciał ograć to ograł 20 razy Five Nights at Freddy’s (Android, Console & PC) ID@Xbox - Przeruchany tytuł już 5 lat temu na wszystkich platformach łącznie z telefonami Full Throttle Remastered (Console & PC) - Przygodówka 2D w stylu lat 90 Grim Fandango Remastered (Console & PC) - Mega hit z lat 90
@radkiewiczmariusz: tylko w tym miesiącu dodali m. in. FM7, Doom Eternal czy Rainbow6 Siege. ( ͡°͜ʖ͡°) nie jest źle, ciekawe jak będzie po premierze nowych klocków
@GIBbeer No to faktycznie sztos.Wbija gry z abonamentu który jest od killku lat t i kosztuje 6.5zł miesięcznie czyli półtorej dolara xD .Na to wszyscy czekaliśmy
@radkiewiczmariusz: no widzisz, a ja praktycznie nic z tego nie ograłem i zamierzam ciorać w Simsy, Dead Space, Mass Effecty, Crysisy, Unravel i pewnie w #!$%@? innych gier. Idź pograj w jakiegoś exa ( ͡°͜ʖ͡°)
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#xboxone #xbox #konsole #gry
Day of the Tentacle Remastered (Console & PC) - No fajna gra... Sprzed 30 lat xD Kto chciał ograć to ograł 20 razy
Five Nights at Freddy’s (Android, Console & PC) ID@Xbox - Przeruchany tytuł już 5 lat temu na wszystkich platformach łącznie z telefonami
Full Throttle Remastered (Console & PC) - Przygodówka 2D w stylu lat 90
Grim Fandango Remastered (Console & PC) - Mega hit z lat 90