Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy widzisz ale w tym nagłówku tylko stwierdzono fakty. Czyli coś co rzeczywiście miało miejsce

@aster_alpejski: Ktoś kto jest za protestem jest z automatu lewakiem? W sumie patrząc po komentarzach konfy to tak jest. Kto przeciw nam to lewak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aster_alpejski: Widzę co jest napisane. Bezpodstawny zarzut. Jeszcze raz - sprzeciw kościołowi nie czyni cie LEWAKIEM. Jest coś takiego jak domniemanie niewinności ale w naszym gównianym kraju jest wszystko na opak xD
  • Odpowiedz
@GajuPrzegryw: zawsze mówiłem że jeśli ktoś nieironicznie używa słowa LEWACTWO to od razu wiadomo że mamy do czynienia z n-----------m mózgowym w stopniu ciężkim, ale jednak widzieć coś takiego na 1. stronie gazety... no nieźle xD
  • Odpowiedz
konfa traci bo to ona zostanie chłopcem do bicia.

@leobonheart: Nie od dziś wiadomo, że zdaniem Kaczyńskiego na prawo od PiS może być tylko ściana - tym bardziej mnie bawi to jak wyborcy Konfy klaskali gdy po rekonstrukcji okazało się, że PiS zamierza skręcić bardziej w prawo.

Przecież te skrajne wypowiedzi pisowców, którymi zaczęli nas raczyć jesienią, potem zapowiedź, że Konfederacja może stracić subwencje, a na koniec Czarnek ministrem edukacji
  • Odpowiedz
@WaveCreator historia pokazuje, że nie ma partii która można podzielić i zjeść jako przystawkę.
Protest można wykorzystać wielowymiarowo.
Osłabienie konfy.
Osłabienie opozycji (wykorzystanie siły protestów przeciwko samym demonstrantom).
Wywołanie poczucia "oblężonej twierdzy" wśród wyborców, wykorzystując wrogość niektórych protestujących.
Wprowadzenie specustaw.
Wprowadzenie stanu wyjątkowego.
  • Odpowiedz
Bylebym więcej tego gówna na półki nie musiał układać o 3 rano.

@GajuPrzegryw: Po prostu odmów rozkładania tego ścierwa powołując się na klauzulę sumienia ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz