Aktywne Wpisy
Ryneczek +1708
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +50
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
#swiat #bekazpisu #bekazkatoli #protest
#aborcja #neuropa
O kolejny wykopek z teamu syndrom oblężonej twierdzy
Uspokajam: twojej twierdzy nikt nie oblega. Nikt się tą twoją Polską nie interesuje w takim stopniu, w jakim ty to sobie wyobrażasz.
A teraz, gdy wszystkich interesuje tylko covid, to już w ogóle wszyscy mają na tą dyktę wywalone.
PiS to do tego stopnia perfidna piąta kolumna, że obce wywiady tylko patrzą i podziwiają, jak można #!$%@? swój własny kraj.