Aktywne Wpisy
Mam takie małe pytanko do wszystkich antynatalistów. Bo zawsze mówicie coś w stylu że nie chcecie mieć dzieci, bo nie chcecie nikogo skazywać na cierpienie na tym świecie. I spoko, Wasza sprawa. Ale namawiacie też do tego innych, a niedawno nawet był post o jakimś happeningu antynatalistycznym.
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
lepaq +53
#oswiadczenie #ciekawostki
Fajne kropki.
Tego, że jak siedzisz na Nocnej to i tak widzisz wszystkie wpisy,
Bo tagi są brzydkie i niepotrzebne
Bo ludzie co obserwują tagi i tak śpią
Bo to w złym guście po prostu nieeleganckie. Powodów jest wiele i wszystkie prawdziwie ważne
@Paula_pi: co?? (-‸ლ)
@AllieCaulfield: Co, głupio ci teraz, żeś nie elegancki ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Przynajmniej w pewnym stopniu... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Milego dnia życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyzwiska z prostego powodu - bo jesteście z-----i z kołeczka wspólnej adoracji.
Już nie raz było mówione dlaczego nietagowanie na nocnej to stary zwyczaj (który notabene dzisiaj już nie ma sensu), ostatnio w gorących był wpis który tłumaczył to stare zjawisko -
Rozumiem że dodanie mnie i @unified_observer było spowodowane tym, że w daliśmy się w dyskusje powyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech się się wzajemnie kochają te Mirki I Mirabelki z rankingu... Może tylko to im pozostało. Zapewne to i tak przejściowe...
@KarmelowyJeremiasz: mam nadzieję że nic poważnego kolego( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na ten moment jest bez tragedii bo dałbym z 3/10 jeżeli mówimy o skali dolegliwości, ale to dopiero kilka dni, wiec jeszcze się okaże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na poważnie, to szybkiego powrotu do zdrowia życzę z całego serca ( ͡° ͜ʖ ͡°)