W ostatnich wyborach głosowałem na Bosaka, bo wydawał mi się najrozsądniejszy. Teraz mi wstyd, że oddałem głos na katoszura.
@JerzyDabczak: zwyczajnie jestes niedoinformowany albo glupi jak reszta, ktora uwaza, ze Bosak zaglosowalby inaczej¯\_(ツ)_/¯ Nie zapoznales z wartosciami jakie rezprezentuje twoj kandydat i teraz do kogo masz pretensje? To w zasadzie osmieszanie samego siebie.
@MehowM: jakbym się miał kierować ich pełnymi programami, to na nikogo bym nie zagłosował. Chyba, że na kandydata od piwa plus, z wynikiem w granicy błędu i dla beki. Chociaż Rewiński dał radę wejść z Partią Przyjaciół Piwa Teraz mi jeszcze powiedz, że przecież wiedziałeś, że wyjmą z dupy ustawę o aborcji (✌゚∀゚)☞
@JerzyDabczak no tego nie wiedzialem akurat no ale to, ze Krzysiek to turbo katol wiekszy chyba od Brauna to nie mialem watpliwosci. Ja tam kosciol, turbo katoli ignoruje kompletnie i spokojnie mozna zyc.
„Psy nigdy nie umierają. One śpią w twoim sercu” (Ernest Montague)
Żegnaj przyjacielu. Mam nadzieję, że jesteś teraz w lepszym miejscu za tęczowym mostem. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu. Będzie mi Ciebie strasznie brakowało.
¯_(ツ)_/¯
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #polityka #konfederacja
@JerzyDabczak: zwyczajnie jestes niedoinformowany albo glupi jak reszta, ktora uwaza, ze Bosak zaglosowalby inaczej¯\_(ツ)_/¯ Nie zapoznales z wartosciami jakie rezprezentuje twoj kandydat i teraz do kogo masz pretensje? To w zasadzie osmieszanie samego siebie.