Aktywne Wpisy
wonziu1 +210
Piracka wersja hogward Legacy bez denuvo działa 50% lepiej. Soja wypita? Robaki zjedzone? Bardzo kochacie korporacje?
Najlepiej że pomimo tego że gra padła i zabezpieczenia są niepotrzebne to i tak ich nie usuną i frajerzy co to kupili za prawie 300zl będą grali w gorszą grę niż złodzieje xD
#steam #pcmasterrace #gry #ps5 #hogwartslegacy
Najlepiej że pomimo tego że gra padła i zabezpieczenia są niepotrzebne to i tak ich nie usuną i frajerzy co to kupili za prawie 300zl będą grali w gorszą grę niż złodzieje xD
#steam #pcmasterrace #gry #ps5 #hogwartslegacy
TrudnyMinus +51
Krótkie podsumowanie wojny:
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Przecież to naprawdę trzeba być chorym psychicznie człowiekiem by głosować drugi i trzeci i czwarty raz na to samo.
Ten naród ma naprawdę coś nie tak z głową, nie widzi gdy rząd jakiś dobrze rządzi, tylko widzi że jacyś tam ludzie w rządzie są źli, klną, jedzą ośmiorniczki, ośmieszają się i z automatu cały rząd jest tym złym pomimo tego co ci ludzie załatwili i wprowadzili by żyło się lepiej.
Dla mnie to jakaś abstrakcja, ja tu niby gadam że pis jest spoko bo rosną płace, że zagłosuje na lewicę, ale gdyby trzaskowski się ogarnął to bym zagłosował na niego bo niestety, ale nie należę do tych co są w ciemię bici, racja, mogę nie mieć wiedzy, mogę się mylić w jakiejś części, ale jednak jestem politycznie świadomy tego na kogo głosuje.
Ci ludzie w między czasie po raz kolejny głosują na te same ofermy które nawet niespecjalnie zmieniły narrację i barwy partyjne. To jest niesamowite z jakimi amebami ja tu żyje. Do tego dochodzą wyborcy konfederacji którzy nie kumają że korwin się po prostu skończył a mentzen jest populistą i ich oszukuje.
Przykre
#bekazpisu #4konserwy #aborcja #protest
#polityka #konfederacja