Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz zespołowe (planowanie sprintu) i normalnie położyłem swój telefon obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinne etui (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
#bekaztwitterowychjulek #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co ma zakaz aborcji do niechęci wobec ciąży?
Zakaz aborcji nie jest logiczną konsekwencją zakazu ciąży. Jeżeli już to nakaz aborcji jest.
Juleczka z małym rozumkiem.
https://filozofia-nwo.blogspot.com/2016/02/nikola-tesla-i-wojciech-dydymus.html
"Nikola Tesla, jest traktowany jako geniusz i wizjoner, który miał niesamowitą zdolność przewidywania przyszłość. "
"Mężczyźni będą zabijani, gdy nie będą już potrzebni. Tesla sprecyzował swoje pomysły o (i jego zdaniem, niefortunnym) kobietach w wywiadzie, który ukazał się 10 sierpnia 1924 roku w Galveston Daily News."
Czesto zdarza mi sie widziec na twitterze jak te debilki nawolywuja np. do zabijania mezczyzn i ich zlikwidowania itp.