Wpis z mikrobloga

@jasonfly: muszę przyznać że tak dobrej jazdy się nie spodziewałem. Wygląda na to że odskoczyli konkurencji o kilka lat, aż się zastanawiam czy znowu nie kupić akcji :)
  • Odpowiedz
muszę przyznać że tak dobrej jazdy się nie spodziewałem. Wygląda na to że odskoczyli konkurencji o kilka lat, aż się zastanawiam czy znowu nie kupić akcji :)

@gatineau: wizualizacja robi wrażenie ale nadal nie umie skutecznie skręcać w lewo na drogach wielopasmowych. Jak się do końca roku nauczy to wtedy można mówić o sukcesie.
  • Odpowiedz
@GokuMK: ta, obejrzałem więcej filmów i zmieniłem zdanie co do akcji :) Super produkt, duuuuużo lepiej niż było, zapewne lepiej niż konkurencja. Ale do robotaxi to jeszcze chyba kilka lat zostało.
  • Odpowiedz
@gatineau: no właśnie,jako wsparcie dla kierowcy jest ok i z pewnością go odciąży szczególnie na trasach.Tylko że to miało sprawić że kierowca jest całkowicie zbędny a tu niestety nic tego na razie nie zapowiada.Robotaxi musi poczekać.Chyba że na określonych niewymagających trasach typu spokojne przedmieścia amerykańskich miast.
  • Odpowiedz