@jasonfly: to chyba muszę się uzbroić w cierpliwość bo tagi jak nie zwykle nie działają i najnowszy post z #tesla jest u mnie sprzed 1 dzień i 1 godz....
@jasonfly: muszę przyznać że tak dobrej jazdy się nie spodziewałem. Wygląda na to że odskoczyli konkurencji o kilka lat, aż się zastanawiam czy znowu nie kupić akcji :)
@gatineau: teraz jest dobry moment, moim zdaniem bedzie teraz szlo do 500. Mi najbardziej imponuje jazda po rondzie, a tu tego malo wiec czekam na wiecej materialow.
@gatineau: Widać że Tesla ma jeszcze problem z drogami jednokierunkowymi. Ale to nie jest jakiś mur nie do przeskoczenia, do publicznej bety powinni to załatać.
muszę przyznać że tak dobrej jazdy się nie spodziewałem. Wygląda na to że odskoczyli konkurencji o kilka lat, aż się zastanawiam czy znowu nie kupić akcji :)
@gatineau: wizualizacja robi wrażenie ale nadal nie umie skutecznie skręcać w lewo na drogach wielopasmowych. Jak się do końca roku nauczy to wtedy można mówić o sukcesie.
@GokuMK: ta, obejrzałem więcej filmów i zmieniłem zdanie co do akcji :) Super produkt, duuuuużo lepiej niż było, zapewne lepiej niż konkurencja. Ale do robotaxi to jeszcze chyba kilka lat zostało.
@gatineau: no właśnie,jako wsparcie dla kierowcy jest ok i z pewnością go odciąży szczególnie na trasach.Tylko że to miało sprawić że kierowca jest całkowicie zbędny a tu niestety nic tego na razie nie zapowiada.Robotaxi musi poczekać.Chyba że na określonych niewymagających trasach typu spokojne przedmieścia amerykańskich miast.
#tesla
Komentarz usunięty przez autora
@piter555: ale tu już gorzej więc w sumie nie jestem pewien
@gatineau: wizualizacja robi wrażenie ale nadal nie umie skutecznie skręcać w lewo na drogach wielopasmowych. Jak się do końca roku nauczy to wtedy można mówić o sukcesie.