Aktywne Wpisy
KrulCzainataln +219
Ynfluencer +12
Proszę was Panowie o wyjaśnienie największej tajemnicy ekonomicznej, która nurtuje mnie od dawna. Zanim to jednak zrobicie to jedna ważna rzecz, żeby nie było nieporozumień i odpowiadając miejcie to na uwadze. Ja wiem, że wiele osób tu pracuje w IT i ma wysokie zarobki, ale tu będzie mowa o zwykłych ludziach z danych GUS, a wielu ludzi z zarobkami 10 k wzwyż nie patrzy dalej niż czubek własnego nosa.
Mam 30 lat,
Mam 30 lat,
Skończcie ten festiwal płaczu i użalania się nad sobą, zajmijcie się czymś pożytecznym.
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Powiedział ćpun i koneser tagu #narokotykizawszespoko
Umiesz czytać ?
rzeczywistość: z ostatnich badań z 2018 roku wynika, że popiera to 15% społeczeństwa
Czego Wy nie rozumiecie?
Wez zobacz ile procent glosow zdobyla partia rzadzaca, potem zastanow sie czy na pewno wszyscy glosujacy podpisali sie pod ta...
A w dupie z tym znowu nacialem sie na baita
Nie wiem, co to za obywatele, którzy nie znają treści ustawy zasadniczej kraju, w którym żyją.
@Hissis: xD
Ale bait niezły, taki 2/10
Według Twojego rozumowania skoro ta "większość społeczeństwa" nie chce trawy w kioskach, to absolutnie wszyscy w danym społeczeństwie nie powinni tej trawy palić ( ͡° ʖ̯ ͡°) I powinniśmy zakończyć jakąkolwiek dyskusje o legalizacji, bo jest bezcelowa. Naród wybrał.
@Hissis: Nie. To był tylko przykład. Ale już raczej czujesz różnicę? To, że nie jestem zwolennikiem dragów nie robi ze mnie omnibusa w ich sprawie. Nie przeszkadza mi to jednak zająć własnego stanowiska w tej sprawie. Tak samo to, że nie jestem kobietą też nie przeszkadza mi w wyrażaniu własnej opinii w sprawie aborcji.
Według Ciebie wszyscy powinni
https://www.edziecko.pl/starsze_dziecko/7,79317,25026730,czytanie-ze-zrozumieniem-na-czym-polega-jak-je-cwiczyc.html
https://www.edziecko.pl/starsze_dziecko/7,79317,25026730,czytanie-ze-zrozumieniem-na-czym-polega-jak-je-cwiczyc.html