Aktywne Wpisy
inko-gnito +47
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +51
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
1. There are Monsters (2013). Całkiem fajny. Myślałem, że będzie kaszana (zauważyłem, że "chłosta" się ten film za pracę kamery), ale wrażenia o dziwo bdb (kolejny dowód na to by nie sugerować się opiniami innych, tylko zobaczyć samemu - mi się podobało). Oglądając miałem skojarzenia z takimi tytułami jak Body Snatchers, They Live, czy Dawn of the Dead (2004).
2. The Haunting of Grady Farm (2019). W stylu Grave Encounters, czyli team jedzie sprawdzić miejsce, w którym rzekomo straszy. Jak dla mnie 4/10. W skrócie - dużo bezsensownego biegania po lesie i darcia ryjca, wkurzające efekty "psującej się kamery", potwory "nie widoczne", choć obecne. Mi to nie podeszło. Po trailerze można zachcieć to obejrzeć, ale jednak wrażenia mocno średnie.
https://www.youtube.com/watch?v=AVh44DpDE5A
#horror #foundfootage
@Aperitiff: Gdzieś online da rade za darmo obejrzeć?