Aktywne Wpisy
mev3 +8
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
z racji, że są dobre kursy na ten p--------k to zostałem zainspirowany. Postanowiłem podzielić się kuponem na nadchodzące #famemma z krótką analizą zapoczątkowując tym samym #betujzcebula:
1) DonKutasjo vs Eltost - Jeżeli miałbym w ogóle nie stawiać to bym to zrobił. Osobiście jako zapalony fan boksu nie mogę odmówić donkutasjo jakichś tam osiągnięć czy techniki aczkolwiek pijaczyna nie przemyślał do końca tych dużych rękawic. Jego mózg zapomniał, że może i ma większy zasięg, ale Eltost jest cięższy i ma to jebnięcie w łapie. Wiadomo, Najman lubi się położyć, ale w tej walce mu się nie opłaca bo kończy mu się kontrakt, a nie kariera i trzeba go przedłużyć jakąś wygraną, a najlepiej KO ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kurs sztucznie napompowany z racji na to, że DonKutasjo jest na fali. Lubię turbo przygłupa, a Najman ma tam jakieś osiągnięcia z kelnerami do bicia.
Mój Typ: Eltost KO
2) Szeliga - Piechowiak - Bestia ma fajny klub i trenerów. Szeliga ma jedynie wygraną ze słabszym bratem Pudziana. Bez wątpienia będzie to walka na wycieńczenie. Widząc jak Szeliga spompował się po kilku minutach biegu w oktagonie i opuszczał łapy przeciwko Pudzianowi podejrzewam, że bestia skończy go jakimś przypadkowym TKO jak ElTosta.
Mój Typ: Piechowiak TKO przez GP
3) Sobota - Filipek - Filipek nabrał trochę masy, potrenował i ludziom w chujach się poprzewracało. Sobota to pseudo bandyta, konfidencik, ale jak na takich przystało coś tam w życiu potrenował. Fakt, pewnie ma kontrakt na jedną, góra dwie walki typowo dla $$$. Wierzę jednak w umiejętności Soboty i uważam, że to wygra, może nie z palcem w dupie, ale jednak.
Mój Typ: Sobota Niejednogłośna
4) Bliźniak - Arab - Bliźniak rozbił Ryżego i wszyscy myślą, że jest jakimś zabijaką. Nie można mu jednak odmówić mocnych kopnięć. Arab ostatni raz w ringu 3 lata temu, dodatkowo z kelnerem do bicia. Fakt, drugi kiedyś tam pokazał się z Szulim, ale to nie przekłada się na umiejętności. Z racji na 20 centymetrów różnicy i 15kg wagi stawiam na Bliźniaka prawdopodobnie przez TKO, ale chciałbym zobaczyć jak nokautuje kurdupla high kickiem.
Mój Typ: Bliźniak TKO
5) Ferrari - Wiewiór - Z Ferrarim podobnie jak z bliźniakiem, pamiętajmy jednak, że przeciwnik ferrariego wydaję kupę szmalu na treningi, diety, a c---a mu to daje. Wiewiór zrobił zajebisty progres na przestrzeni tych kilku lat i pokazał to dominując kolegę Polaczka. Nie sugerujmy się jednym solidnym KO na jakimś pozerze. Wiewiór nie ma problemu żeby wygrać na punkty jak i przed czasem.
Mój Typ: Wiewiór, pewnie TKO
6) Błoński - Dubiel - Też bym nie stawiał xD. Obaj dla hajsu. Błoński to straszy pozer i chętnie zobaczyłbym jak Marcinek ładuję go na dziurę. Dubiel nie ma nic do stracenia, na podstawie wszystkich dram wiemy, że jego wizerunku nie da się obrzydzić, a wygrana dodałaby mu trochę przyrostu. Wierzę głęboko, że któryś z kogucików przypadkowo znokautuje drugiego w tym wypadku będzie to:
Mój Typ: Dubiel przypadkowe KO.
KURS: 51,77
#bukmacherka #mma #typybukmacherskie #sport #typeria
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora