Wpis z mikrobloga

A wy wiecie, że ten All Access to tak nie do końca jak abonament tylko bardziej jak raty/kredyt. W abonamencie wystarczy, że pokażesz opłacone rachunki z 3 miesięcy. Tutaj normalnie bank pracujący z Media Expertem będzie sprawdzał zdolność kredytową. Także osoby z szarej strefy, bez dochodów to raczej bye bye. Skąd info? Jest w FAQ Media Experta. #xbox #xboxseries #mediaexpert
RitmoXL - A wy wiecie, że ten All Access to tak nie do końca jak abonament tylko bard...

źródło: comment_1602917247tr0dcFcaMAMkF1MMpUhCXB.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: tak jak pisze Ritmo. GP mozesz kupic znacznie taniej. Plus mozesz tez zrezygnować w każdej chwili. W All Accsss zobowiązujesz sie do placenia ~50zl przez 24msce.
  • Odpowiedz
No tak, ale to opcja dla wygodnych i mogących troszkę więcej dopłacić bez odczucia. Na 20 rat Xbox wychodzi po 120 zł, w all Access 24x145 ze spokojem na 2 lata GP, bez szukania promek, doładowań itp. każdy znajdzie coś dla siebie. Ja należę do wygodnych dlatego pójdę w stronę AA.
  • Odpowiedz
@PieceOfShit: nie zrozumiałeś. Ja pisałem wyłącznie o dodatkowym koszcie. Wiadomo, ze w obu przypadkach trzeba spłacić konsole. Lecz w pierwszym z nich, zobowiązujesz sie do płacenia GP przez dwa lata, po maksymalnej cenie.
  • Odpowiedz