Wpis z mikrobloga

Cześć wykop. Mam pytanie. Czy jeżeli zgłaszam co roku (a nawet kilka razy w roku), do spółdzielni ze przecieka mi walony dach, a ta spoldzielnia wysyla jakiegos mirka albo po prostu nieumiejetnie naprawia szkode, moge zrobic cos wiecej niz remont co roku i odszkodowanie w wysokosci 700 zl na malowanie? Doprowadza mnie to do szalu. Po dzisiejszych deszczach, dwa pokoje zalane... Da sie cos z tym prawnie zrobic? Zdjecie tu i w komentarzu. Mieszkanie z rynku wtornego, po rodzicach. Pozdrawiam #prawo #mieszkanie #remont
Szoku93 - Cześć wykop. Mam pytanie. Czy jeżeli zgłaszam co roku (a nawet kilka razy w...

źródło: comment_1602713804qLEjqNmXpUbYif9JJZAVvU.jpg

Pobierz
  • 5
@Cin-Cin nie wiem kto to, ktos sie zjawia. Ponoc jakas firma rowniez tam byla :). Mieszkanie oczywiście szczytowe. Ale nie zdzwilbym sie jakby faktycznie jakis ciec od nich przychodzil z papa i opalarka
@Szoku93: ja bym na Twoim miejscu cisnął po ubezpieczeniu z jakimś januszem od wyłudzania ubezpieczeń a w miedzyczasie sobie zrobił to samemu z jakąś hydroizolacją żeby za każdym razem nie był zalany bo to jebla idzie dostać pewnie. Trzymaj się tam w tym szczytowym.