Aktywne Wpisy
JanLaguna +188
Chiny coraz bliżej udzielenia Rosji wsparcia wojskowego. Amerykanie rozważają ujawnienie danych wywiadu
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
uncle_freddie +139
Manchester United 0 - 1 Barcelona; Lewy z karniaczka
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
#dom #ogrzewanie #ogrzewanieindukcyjne #budownictwo #budowadomu
@turok2016: nie rozumiem
cieplowlasciwie.pl na tej stronie możesz wykonać prosty audyt ile twój dom potrzebuje energii, tam też będziesz miał przybliżone koszty ogrzewania prądem bo taki kocioł ma sprawność praktycznie identyczną co normalne grzanie grzałką.
Czy do gazu czy do kotłów podajnikowych na węgiel albo pellet nie jest wymagana wymiana grzejników, ewentualnie komin/wkład kominowy będzie potrzebny więc nie wiem jakie chcesz oszczędności kupujac taki kocioł na prąd, skoro za ułamek ceny można kupić grzałki.
Kto ci mówił, że do żeliwnych grzejników nie można dac kotła gazowego? Można, może być po prostu większe zużycie gazu przez to, że grzejniki są dobierane na większe temperatury zasilania, jednak to nie wina materiału.