Wpis z mikrobloga

Czy ja sobrze rozumiem, ze wykop uwierzyl na slowo jego bylej dziewczynie "Diance" , ktora:
-byla od mlodosci prostytutką i nie widziala niczego w tym zlego
-jest ćpunką
-ma poważne zaburzenia psychiczne
Sam nie lubie gargamela ale ludze #!$%@? no bez przesady XD
#gargamel
  • 14
  • Odpowiedz
@LewCyzud: xD no tak wiadomo prawdę mówi tylko programista 13k mający jedną żonę przez całe życie i nie mający nałogow, albo Pani nauczycielka wspierająca marsze kobiet, takie osoby zawsze mówią prawde nie to co narkomanka i prostytutka która ZAWSZE musi mówić nie prwadę xD germanicus oralo analus jest wart tej dianki i oboje pewnie maja za uszami, ale twierdzenie i mowienie ze narkomanka i prostytutka nie moze powiedziec czesci co moze
  • Odpowiedz
@LewCyzud: w sumie ziomalka rzuca poważnymi oskarżeniami (np. gwałt) a chwilę później już jest spoko wszystko git, żarty o kakałowym oku, chcesz coś z Avonu Gargamel? Trochę z tego co mówiła na bank jest prawdą bo nawet Gargamel się do tego przyznał ale irytuje mnie narzekanie na to że Gargamel wyciągnął teraz sprawę jak sama w lutym beczkę miała z tych screenów Gargamela. Tak samo irytuje mnie sugestia że tylko jej
  • Odpowiedz
  • 6
@TEDMAJER: chodzi o poziom wiarygodnosci, osoba ktora cos robi w zyciu jest bardziej wiarygodna(co nie znaczy ze nalezy jej ufac bezgranicznie) anizeli narkomanka prostytutka utrzymanka i to w jednej osobie xd
Ani razu nie pomyslala zeby go nagrac? Nie ma starych smsow od niego albo rozmow na messengerze? Dziwne to wszystko. Osobiscie spodziewalem sie ze gargamel moze byc takim cxlowiekiem, mocno widac ze cos jest z nim nie tak, ale jednak
  • Odpowiedz
@McWozniak: z drugiej strony sprawa inaczej wygląda jak o tej psuedo dramie wspomina randomowa laska z 7k obserwujących na fb, o której mało kto wie, a inaczej jak Gargamel, który ma zasięg liczony w setkach tysięcy - tu nie ma co go bronić, wyciąganie takiej prywaty po takim czasie jest w #!$%@? dziwne i zupełnie na przekór opiniom samego Gargamela na temat dzielenia się życiem prywatnym z masą obcych ludzi. A
  • Odpowiedz
@MemeFairy: no też trochę masz rację, właśnie jestem w środku nowego podcasta DTP i jeszcze nie doszedłem do momentu w którym wypowiada się w tym temacie więc ciężko mi odnieść się w jakim stylu to zrobił i czy słusznie, z tego co wiem to Gargamel widział post na wykopie i pewnie w końcu się chciał odnieść to tego bo w komentarzach dużo było o gadania o tej "dramie"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@MemeFairy: wg mnie to co powiedział w podcaście było bardzo dyskretne, nie powiedzial o kogo chodzi do kładnie więc tylko ludzie świadomi i tak już tych screenów i dramy wiedzieli o kim mówi, każdy aspekt opisał dyskretnie i w zasadzie opowiedział tylko o tym jak sam się czuł. Ona za to wypisała same brudy na swoim FB dotyczące Kuby, wyciągnęła prywatę, podawała swoich znajomych po imieniu jako przykłady, wciągnęła nawet imię
  • Odpowiedz
@Elkapali2: nie twierdzę, że ona nie zachowała się głupio, ale nie zmienia to faktu, że nie widzę żadnego powodu, żeby Gargamel mówił o tym publicznie, skoro: 1) krytykował ludzi, którzy publicznie dzielą się tak intymnymi sprawami 2) krytykował ludzi, którzy nie szanują jego prywatności w miejscach publicznych i jego prywatnych spraw 3) wystarczająca liczba osób zdążyła się tym tematem znudzić. Dla mnie to sprzeczność. Każdy kto śledzi podcast i twórczość Kuby
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MemeFairy: trochę się jednak nie zgadzam, ja śledzę podcast i oglądam jego filmy od kilku lat (nie wiem ile to już bedzie, można powiedzieć od prawie samego początku) i nie miałam pojęcia o całej dramie do teraz, aż nie wyszło to oświadczenie na FB wywolane postem Dianki, bo poprostu miałam gdzies jego życie prywatne. To samo wsrod moich znajomych. Wiec wydaje mi się że wiedzieli tylko ci co się wysyłki żeby
  • Odpowiedz
@Elkapali2: w 69 epizodzie to nie mówi praktycznie nic prywatnego w porównaniu do najnowszego odcinka. Sprawa miała miejsce chyba z ponad rok temu, od tamtego czasu wspominał o tym najwyżej parę razy na miesiąc ktoś na wykopie, przy okazji jakieś aktywności Gargamela, ruchając ciągle ten sam żart o lizaniu dupy - skoro tobie to umknęło, to tym bardziej świadczy to o tym, że sprawa ucichła i nie ma powodu jej ożywiać.
  • Odpowiedz
@LewCyzud: Kolejny przykład udowadniający jak źle Gargamel zainwestował swoje uczucia. Przez nią koleś mocno dostał wizerunkowo po tyłku, a gdy próbuje sprawę załagodzić to tamta składa kolejne kompromitujące zeznania xD
  • Odpowiedz