Wpis z mikrobloga

Morawski, kupiłem #wahoo element bolt, wybrałem się na przejażdżkę testowa. Po zakończeniu zapisałem jazdę itd ale w momencie wejścia do domu wyskoczyło mi że jest dostępny upadte, kliknąłem żeby się zakutalizowal i kicha. Nie ma treningu na urządzeniu, nie ma treningu na stravie. Ktoś ma pomysł jak można odzyskać?
#rower #szosa
  • 19
  • Odpowiedz
Miałem to samo na pierwszej trasie z Boltem około dwa tygodnie temu. Nie było w historii choć patrzyłem na dane gdy ją skończyłem. Przez USB też nigdzie nie znalazłem pliku .fit. Po prostu ją wcięło. Dalsza współpraca już bez problemów.
  • Odpowiedz
@solimoes: połączyłem, nie ma treningu ani na bolcie, ani w appce, ani na stravie.podlaczylem przez USB i szukam ale też nie ma tego pliku .fit jak pisał @sargento widocznie chyba wraz z aktualizacją która się wgrała usunęło historię ehhhh 100km na marne #!$%@? bulo
  • Odpowiedz
@dorszcz: jak widzę aktualizację, to czekam aż do domu wejdę, wifii i dopiero, nie podczas zapisywania jazdy, widać coś poszło w chmurę znaczy w #!$%@?, ale 100 gratuluję :-)
  • Odpowiedz
@dorszcz: jeszcze masz taką opcję, poszukaj na urządzeniu pliku o nazwie bolt.app, element.app albo coś takiego, nie pamiętam dokładnej nazwy ale plik będzie miał powyżej 10MB. Zgraj go na dysk, zmień rozszerzenie na .zip, wypakuj i poszukaj czy tam nie ma
PS tak bolt jest na androidzie :D
  • Odpowiedz