Aktywne Wpisy
grexo +16
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
Megasuper +2
#budda prawda jest taka że więzienie mu raczej nie grozi jeśli nie był karany. Nikogo nie zabił. Sporo kasy zabezpieczyli więc na VAT będzie chyba
Kolega @Zenoslaw7 nie odjął wyniku w poście, więc uzupełniam za niego
70 030 - 450 = 69 580
Moje 3 donacje od razu:
69 580 - 1000 - 1000 - 1000 = 66 580
Daty donacji - 09.10.2020, 04.09.2020, 04.08.2020
Donacje - płytki krwi + osocze
Prywatny licznik: 10 150
RCKiK Wrocław
Coś tylko panie pielęgniarki dzisiaj nie były zbyt miłe dla żył, bo nawet po pobraniu krwi na badania żyła mi spuchła :/
Do tego zabrano soczek, wafelek i białe czekolady! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jedynym plusem, że zamiast 11 czekolad teraz za płytki z osoczem dostałem 15 :D
W paczkach w większości są gorzkie, za to w pakiecie pojawiła się z rodzynkami jak ktoś lubi :)
#barylkakrwi #krwiodawstwo
Brawo!! I dziękuję :)
ja po donacji płytek muszę odczekać ze 3 miesiące
Ale lekarz nie widzi przeciwskazań do oddania, a ja sam się czuję dobrze po tym typie donacji, więc zawsze
W Zielonej Górze biorą płytki od 350 tys, więc mnie trochę krew zalewa, że mając 250-300 tys. nie mogę oddać..
Trochę lipę masz, ponieważ te comiesięczne płytki z osoczem dobrze licznik podkręcają, bo co około miesiąc litr wpada.
A jesteś pewien, że te płytki od 350tys to nie jest próg dużych płytek? Czyli 2x taka objętość
Może zamiast dzwonić to warto się wybrać?
Bo to nie helpdesk decyduje tylko lekarz. Nawet jak pielęgniarki wbijają później parametry Twoje w maszynę i się dziwią to i tak nie mają nic do powiedzenia, bo lekarz pozwolił. Ja raz miałem tak mało płytek, że 70 minut siedziałem :)
@wadliwy: Zgadzam się. Zbrodnia!