Wpis z mikrobloga

Byłem pierwszy raz u psychiatry, by próbować zwalczyć nerwy związane z wychodzeniem gdziekolwiek. Po niedługiej rozmowie przepisał mi, póki co na 3 tygodnie Sertranorm. Warto w to iść? Niby ma mi to pomóc, ale boję się skutków ubocznych i ewentualnego uzależnienia, bo nigdy czegoś takiego nie brałem.
#ssri #psychiatria #leczenie
  • 9
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ leki mogą Cię uzależnić. Będziesz łykał. O e pomogą. Po jakimś czasie zmienisz bo przestaną działać. Kółko się zamknie. Oczywiście, nie namawiam do zarzywania ale poczytaj o psylocybinie czy lsd;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@abiksjtbcz: no zajebiście, niech nie bierze leków tylko lsd albo grzybki, ekstra rada, żeby typowi jeszcze bardziej się namieszało w głowie i skończyło nawet tragicznie...
  • Odpowiedz
leki mogą Cię uzależnić. Będziesz łykał. O e pomogą. Po jakimś czasie zmienisz bo przestaną działać. Kółko się zamknie. Oczywiście, nie namawiam do zarzywania ale poczytaj o psylocybinie czy lsd;)

@erdwa: Nie słuchaj go, lsd wzięte w celu wyleczenia fobii społecznej może być strzałem w kolano.
Ogólnie żadnych psychodelików nie powinno się brać, gdy ma się problemy z psychiką, myślę, że zwłaszcza w przypadku fobii
  • Odpowiedz