Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Do baru idziemy w maseczce, w barze wirus idzie na p--o i maseczki mieć nie musimy
Na siłownie idziemy w maseczce, a na siłowni wirus bierze swoją sztangę i nie zaraza.
Dzieci w klasie siedzą bez maseczek, jest prikaz wietrzenia klasy powietrzem, przed którym będąc na dworze musimy się chronić maseczka
Na weselu wirus idzie chlać i nie zaraza
Idąc do parku maseczka musi być, ale wchodząc do niego wirus idzie na plac zabaw i odpuszcza zarażanie
Myślący człowiek patrzy na ten cyrk i logiki tutaj nie ma żadnej.
Prawda jest jedna: kasa się skończyła, a pisuary swoim żałosnym działaniem chcą pokazać, ze coś robią.
Może coś zaskoczy, może samo przejdzie. Nie maja zielonego pojęcia co zrobić.
#koronawirus
Po tylu latach gość wpadł na to, że działania tego rządu nie mają żadnego sensu.
No shit, Sherlock xD
Nawet bogate uk bedzie za to płacić pokoleniami w podatkach.
Jezeli to wał, to organizatorzy nie są wcale taki głupi i kto chce znalezc logikę, ten znajdzie.
Jezeli to prawdziwy wirus to bedziemy musieli z tym żyć tez pokoleniami (chyba ze ktos cos wymyśli albo inny mało prawdopodobny scenariusz)
@bauaganov: Jeżeli? Uważasz, że nie ma pewności czy sars cov 2 w ogóle istnieje?
Wszystko niech działa normalnie, staruchy do domów, panikarze do piwnic.
I tak musimy stawić temu czoła i tak. Innego wyjścia nie ma.
Reszta niech zostanie tak jak jest bez bawienia się w strefy kolorowe, gdzie ludzie i tak migrują, kombinują, bo przez śmieszność tych zakazów nikt ich nie traktuje poważnie.