Ehhh no i jak tu można kogoś znaleźć do #zwiazki jak nawet jak jestem teraz na studiach to na 60 ludzi jest chyba z 15 dziewczyn, z czego: -większość jest w 2 drugiej grupie -2 są grube -2 to lesbijki - jedna ma 183cm -jedna jest coś a'la alternatywka, niby wydaje się spoko, ale coś czuję, że albo ma bolca albo ma ego w------e w kosmos albo jest les, co by mnie nie zdziwiło xD - i wszystkie są nieśmiałe -.- i jak tu kurna żyć (╯︵╰,) a mówili, że na studiach będzie łatwiej kogoś znalezć... #tinder #badoo
@Bezum55555: czyli dążysz do autodestrukcji ? Poczytaj o różnych historiach Mirków. No chyba że pracujesz na magazynie, to w sumie masz mało do stracenia xD
Ale powiem Ci jedno, jak się będziesz starał, to napewno nie znajdziesz. Dlaczego tak jest, to mnie nie pytaj ( ͡°͜ʖ͡°)
-większość jest w 2 drugiej grupie
-2 są grube
-2 to lesbijki
- jedna ma 183cm
-jedna jest coś a'la alternatywka, niby wydaje się spoko, ale coś czuję, że albo ma bolca albo ma ego w------e w kosmos albo jest les, co by mnie nie zdziwiło xD
- i wszystkie są nieśmiałe -.- i jak tu kurna żyć (╯︵╰,) a mówili, że na studiach będzie łatwiej kogoś znalezć...
#tinder #badoo
Komentarz usunięty przez autora
@Bezum55555: do czasu aż chad się pojawi na horyzoncie
Poczytaj o różnych historiach Mirków.
No chyba że pracujesz na magazynie, to w sumie masz mało do stracenia xD
Ale powiem Ci jedno, jak się będziesz starał, to napewno nie znajdziesz. Dlaczego tak jest, to mnie nie pytaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)