Aktywne Wpisy
tekserew +18
Wybaczcie, ale baby nadal nie pojmuja zagrozen na swiecie.
Gdyby Konrad i Julka nie wstawili zdjecia z pierscionkiem zareczynowym, to by nie doszlo do podsycenia checi do zabojstwa u Bartka. Gdyby Konrad nie wrzucal relacji publicznie z tagiem kawiarni, to by jeszcze zyli. Nie zdawac sobie sprawy, ze 'psychol' sledzi ich zycie, gdzie wedlug niektorych zrodel Julka zglaszala poltora roku temu policji to, to czyste poczucie zycia w krainie bezpieczenstwa.
Psychol psycholem,
Gdyby Konrad i Julka nie wstawili zdjecia z pierscionkiem zareczynowym, to by nie doszlo do podsycenia checi do zabojstwa u Bartka. Gdyby Konrad nie wrzucal relacji publicznie z tagiem kawiarni, to by jeszcze zyli. Nie zdawac sobie sprawy, ze 'psychol' sledzi ich zycie, gdzie wedlug niektorych zrodel Julka zglaszala poltora roku temu policji to, to czyste poczucie zycia w krainie bezpieczenstwa.
Psychol psycholem,
Mój #niebieskipasek jest maniakiem psów, a właściwie psa. Traktuje swoją sukę jak drugą partnerkę, generalnie lubi #!$%@?, że oddałby za nią życie, że chciałby zostać z nią na zawsze xD. Śpi z nami ten pies w łóżku, mi każe przypodobać się psu, żeby mnie polubił. Nawet potrafił powiedzieć, że oddałby życie za matke i za tego psa (mnie już nie wymienił xD), matke rozumiem, ale żeby własna dziewczyna była niżej psa zwykłego?
1. Rozumiem, że wypada zrobić podbitkę dachową
2. Czy należy też zrobić ocieplenie poddasza i wstawić grzejniki do pokoi?
#budowadomu #budownictwo #budowlanka #budujzwykopem #budowa #dom
No chyba, że masz tam instalację wodną i CO to niestety, musisz trzymać tam temperaturę dodatnią...