Wpis z mikrobloga

Hej! Pracuje zdalnie od marca bo #covid i tak sobie myslalam, ze zrobie cos extra z wolnym czasem. Mam zamiar wkrotce otworzyc maly biznes w #uk. Bede robila pyszne #pierogi na wynos ( ͡° ͜ʖ ͡°) z domku. Cienkie ciasto, pyszny farsz () Jakies sugestie na nazwe?
  • 47
  • Odpowiedz
@ssdza: nie ufam takiej produkcji domowej, nie ufam że są tam zachowane zasady sanitarne, nie ufam że są strety czyste i brudne, nie ufam że salmonella i inne bakterie nie trafią z surowych półproduktów do gotowych produktów
  • Odpowiedz
  • 0
@Radek41: Bardzo nieufny jestes ( ͡º ͜ʖ͡º) ale kazdy ma swoje zdanie. Dobrze ze w kazdej restauracji czy malej budzie z kebabem sa zachowane zasady sanitarne. Wszystko zalezy od podejscia i planu. Nikt nie ma zamiaru otruc nikogo, chocby i przez przypadek. Dlatego trzeba tez zrobic odpowiednie kursy.
  • Odpowiedz