Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Hej,
generalnie zostałem postawiony w dosyć trudnej sytuacji, mieszkam z rodzicami i zamówili sobie panele solarne na dach, problem jest taki że nie mieli na to #!$%@? pieniędzy i muszą w ciągu tygodnia zapłacić pierwszą rate o wysokości 15k PLN, jak już się domyślacie poprosili mnie żebym im te pieniądze pożyczył bo ja mam, oszczędzam, na nic nie wydaje. Oczywiście zapewniają że oddadzą do końca miesiąca, bo przyjdzie dotacja z urzędu i inne takie duperele. Problem w tym że ja zawsze byłem traktowany przez nich jak śmieć, pieniądze z komunii #!$%@?, zawsze najtańsze ubrania z targu, wieczne oszczędzanie w stylu tego ci nie kupimy, tego nie potrzebujesz, to za drogie etc. Nie mam do nich ani troche zaufania i dla mnie niemal pewne jest to że te pieniądze też mi #!$%@?ą. Co wy byście zrobili? Spisanie umowy chyba nie wchodzi w gre bo równie dobrze mógłbym od razu sie spakować i wyjść. Strasznie mnie to stresuje, do tego niełatwa sytuacja w pracy, mało śpie, jestem kłebkiem nerwów i mocno zastanawiam sie czy by nie wybrać sie do psychologa/psychiatry bo powoli nie daje rady.
#depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f7b2efa605297c54a62b1e5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: tak zrób.
Skoro niby jestes dorosly i tak chcesz byc traktowany to moze z nimi porozmawiaj jak dorosly z doroslymi?
A jak nie to szukaj dalej rozwiazania swoich problemow u obcych ludzi, powodzenia.
Może sporządź po prostu umowę pożyczki? Powiedz, że wiesz, że i tak oddadzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale chciałbyś mieć to na papierze. Jak nie będą chcieli podpisać,
Albo wydałem na laptopa do gier if you know what I mean. ( ͡° ͜ʖ ͡°)