Aktywne Wpisy

concierge +2

damian101 +1
#ufo Ostatnio na Reddicie pojawiają się filmiki z żółtymi światłami na niebie. Dlaczego o tym piszę? Bo dosłownie wczoraj widziałem coś podobnego w Polsce. Były to dwa albo trzy żółte, okrągłe światła, które od razu przykuły moją uwagę, gdy siedziałem obok okna, ale zanim zdążyłem lepiej się im przyjrzeć, zniknęły.

I tak zadaję pytanie widzą, że poprawia sobie b---t i wtedy pytam czy coś się stało. A dopiero później skapowałem, że to reakcja o podłożu seksualnym xD aż mi się gorąco zrobiło, przecież takie sygnały rozpoznaje przeciętny 16 latek a nie 30 latek xD
Jeszcze wiele nauki przede mną, #wychodzimyzprzegrywu to nie jest łatwy kawałek chleba.
Praca nad #przegryw to zadanie fizyczne jak i umysłowe. Niech moc dynamicznosci będzie z wami!
źródło: comment_1601889262OCyvwcuFyI0BicSUJ0ZJDr.jpg
Pobierz@LajfIsBjutiful: a nie pomyślałeś może że nałożyła niewygodny biustonosz albo jakiś uszkodzony z którego stelaż przebija sie przez materiał itp i dlatego tak? ( ͡º ͜ʖ͡º) U mnie w pracy milfy poprawiaja w moim pokoju włosy, c---i i
No i właśnie o to mi chodziło. W 2021 może nawet w autobusach nie będą się bać koło mnie siadać xD
naturalny i wydatny