Wpis z mikrobloga

Mati, ja powiem tak... Ten mecz pokazał, że Robert ma... o, takiego [wykonuje gest dłońmi]. My oczywiście możemy zazdrościć jego żonie, ale przede wszystkim my cieszmy się każdym dniem, kiedy możemy Roberta oglądać w grze, tak? Panowie, my żyjemy w epoce Roberta Lewandowskiego i umówmy się, co by nie mówić, że Pan Prezes Boniek osiągnął wiele, ale w porównaniu z Robertem to nie ma o czym mówić... Ja zawsze powtarzałem, że Bundesliga to jest liga dla niego, bo nie dość że to jest to przysłowiowe top 1 lig, to umożliwili mu wejść na poziom Messiego czy Rolando, tak? I panowie jeszcze taka jedna rzecz... Krzysztof Piątek. Jaki on to sobie przydomek wymyślił? El P--d... co takiego, Romeczku? Że niby Il Pistolero? Ty mnie Romek języków nie ucz, bo ja dobrze wiem kto tobie artykuły z Kickera tłumaczył, tak? No, ale wracając do Krzyśka... Słusznie kiedyś prezes Boniek napisał na Facebooku: spokojnie. Co takiego, że na twitterze? Ale panowie, to i to jest social media tak? Ale dajcie dokończyć... Piątek to zagrał w serie A ile, trzy czwarte dobrego sezonu? I umówmy się, że odkąd przeszedł do Niemiec to nie pokazał nic wielkiego, nawet jeśli dziś zagrał poprawnie to jak to się mówi, jeden kruk lata nie czyni tak?

#mecz #pilkanozna #kanalbekowy
a.....1 - Mati, ja powiem tak... Ten mecz pokazał, że Robert ma... o, takiego [wykonu...

źródło: comment_1601834033oZn2JgbxEBJf4T6q1LHEQJ.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aut91: Panowie, generalnie dzisiejszym meczem Pan Piłkarz Robert Lewandowski udowodnił i pokazał po raz kolejny swój zmysł strzelecki, swoją czutke, umiejętność udźwignięcia presji całej drużyny... I umówmy się, na drugiego takiego piłkarza, niestety, Polska będzie musiała trochę poczekać. To jak on wykorzystuje swoje sytuacje, robi to w sposób fenomenalny, instynktowny, godny najlepszego piłkarza roku UEFA. [zwraca się w stronę kamery] Robert, dziękujemy.
cnka - @aut91: Panowie, generalnie dzisiejszym meczem Pan Piłkarz Robert Lewandowski ...

źródło: comment_1601835210JKM2PkvkAzJ3htDj8U3j8Q.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz