Miałem w październiku nie kupić nawet mililitra perfum, ale wzięło mnie na jakieś eksperymenty. xD
Z tymi Orienticami (Mumayaz, Royal Amber, Sublime Oud, Violent Oud) się raczej nie polubię, a przynajmniej takie mam wrażenie po pierwszych psikach. xD
Ard Al Zafaaran Midnight Out fajny jak ktoś chce mieć coś podobnego do Amouage - Interlude.
No i JJ, który podbił ostatnio tag o którym w sumie na chwilę obecną nie mam jakiegokolwiek zdania.
@Kundzio1500: mam z Oreintici Best (Aventus), Leather Oudh(Tuscan Leather), Mutamayez(Silver Mountain Water) Waterfall (Cool Water) I jestem bardzo zadowolony. Zamawiam jeszcze Sublime Oudh i Black Oudh
@Kundzio1500: Nom, na chwilę obecna nie mam nic co by im dorównało choć przyznaje ze jestem pefumowym normikiem. Bleu de Chanel w wersji parfum czy creed aventus z tego co mam próbują je gonić ale brakuje im jakiś 40% jeszcze. Ku mojemu zaskoczeniu flakon 1 Million w wersji Lucky który mam jest dosyć atomowy, chyba jedyne perfumy z mojej kolekcji oprócz właśnie Midnight Oud o które osoby trzecie pytają co tak
Aktywne Wpisy
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Z tymi Orienticami (Mumayaz, Royal Amber, Sublime Oud, Violent Oud) się raczej nie polubię, a przynajmniej takie mam wrażenie po pierwszych psikach. xD
Ard Al Zafaaran Midnight Out fajny jak ktoś chce mieć coś podobnego do Amouage - Interlude.
No i JJ, który podbił ostatnio tag o którym w sumie na chwilę obecną nie mam jakiegokolwiek zdania.
#perfumy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Kompletny blind buy z mojej strony xD ale oddam mamie czy komuś może xD