Aktywne Wpisy
Mete +211
zapchał się wam kiedykolwiek przewód słuchowy po użyciu patyczków do uszu?
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
Ryneczek +59
Bajkopisarz Stanowski znowu dał do wiwatu ku uciesze mało zorientowanej gawędzi. Nie wiem, ile lat ma przeciętny widz kanału sportowego, ale warto kilka rzeczy przypomnieć.
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Profesor Pomona PRÖÖÖT :-DDDD
#harrypotter #spurdo #sprudo #heheszki