Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/ac05b095f9823547e79a2e33c653dca4d71c9fb9513694c09e4e48d863c8e260,q60.png)
O2O2122 +125
Właśnie odebrałem mojego msi raider ge66! rtx 3070ti, I9 12900h, 360hz, 1tb ssd, i 16gb ddr5 za 6650zł, to chyba dobry deal?
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/720160109f0c5c8e440bf8e585d3f3844d1a0662d8c54af4422603a572c9e3ca,w150.jpg?author=O2O2122&auth=bd34783365d91d8c499e660a4566f911)
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/podpatrywacz_tlBYO9t5Lb,q60.jpg)
podpatrywacz +239
zdałem dzisiaj na c+e, pisze to bo nie mam komu się pochwalić
#przegryw
#przegryw
Czy już bez?
#pizza
3h TO 12h TK wyjmuję żeby kulkować i potem 6h TO to ma być bez dostępu powietrza czy z?
Mąka caputo pizzeria
Hydro 65%
180g mąki 118ml wody
0.5 g suchych drożdży
Łyżeczka soli nie cała, ciut oliwy
Było jakoś 12h w TO, 10h Tk i dwie h przed pieczeniem wyjęte