Sceny i wybrane przykłady w całym filmie są bardzo realne, solidne i bezpretensjonalne. To są prawdziwe sceny i prawdziwe rzeczy, zwłaszcza gdy rada miasta jest wielkim szefem, policja jest w drodze, w drodze, podczas przesłuchania, po komitecie sąsiedzkim itp. W Chinach kontynentalnych takie rzeczy są zbyt powszechne! Uczciwi ludzie to naprawdę dobrzy ludzie. Nie podążaj za złotym środkiem. Ten film pokazuje ludziom właściwą drogę do życia. Wiara w Boga i bycie uczciwym człowiekiem, nie bycie niewolnikiem szatana i diabła, bycie poczuciem sprawiedliwości, kładzenie twarzy i bycie prawdziwie sumienną i rozsądną osobą jest najbardziej błogosławionym przez Boga .
Chrześcijanka Yang Huixin od dziecka uwielbiała być dobrą osobą. Nie lubi obrażać innych. Uważa się, za dobrego człowieka, ponieważ jest miła i uprzejma dla innych. Lecz dopiero po zaakceptowaniu ewangelii Boga dni ostatecznych i poddaniu się osądzeniu i karceniu, dzięki słowom Bożym, uświadamia sobie, że tak naprawdę nie jest dobrym człowiekiem. Widzi, że do tej pory żyła w myśl szatańskich filozofii, że jest bardzo samolubną i podstępną „miłą osóbką”. Postanawia poszukiwać prawdy i stać się dobrym człowiekiem, osobą szczerą i prawą… Jakie doświadczenia pomogły Yang Huixin przejść taką przemianę?
Źródło: Kościół Boga Wszechmogącego
„Miłość Boga rozlewa się jak woda źródlana i jest dana tobie i mnie, i jemu, i tym wszystkim, którzy rzeczywiście szukają prawdy i oczekują ukazania się Boga”. Chcesz dowiedzieć się, jak powitać powrót Pana Jezusa? Z radością z Tobą porozmawiamy.
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Sceny i wybrane przykłady w całym filmie są bardzo realne, solidne i bezpretensjonalne. To są prawdziwe sceny i prawdziwe rzeczy, zwłaszcza gdy rada miasta jest wielkim szefem, policja jest w drodze, w drodze, podczas przesłuchania, po komitecie sąsiedzkim itp. W Chinach kontynentalnych takie rzeczy są zbyt powszechne!
Uczciwi ludzie to naprawdę dobrzy ludzie. Nie podążaj za złotym środkiem. Ten film pokazuje ludziom właściwą drogę do życia. Wiara w Boga i bycie uczciwym człowiekiem, nie bycie niewolnikiem szatana i diabła, bycie poczuciem sprawiedliwości, kładzenie twarzy i bycie prawdziwie sumienną i rozsądną osobą jest najbardziej błogosławionym przez Boga .
Proszę obejrzeć:Co to jest skrucha
Film chrześcijański „Jestem dobrym człowiekiem!” (Zwiastun)
Chrześcijanka Yang Huixin od dziecka uwielbiała być dobrą osobą. Nie lubi obrażać innych. Uważa się, za dobrego człowieka, ponieważ jest miła i uprzejma dla innych. Lecz dopiero po zaakceptowaniu ewangelii Boga dni ostatecznych i poddaniu się osądzeniu i karceniu, dzięki słowom Bożym, uświadamia sobie, że tak naprawdę nie jest dobrym człowiekiem. Widzi, że do tej pory żyła w myśl szatańskich filozofii, że jest bardzo samolubną i podstępną „miłą osóbką”. Postanawia poszukiwać prawdy i stać się dobrym człowiekiem, osobą szczerą i prawą… Jakie doświadczenia pomogły Yang Huixin przejść taką przemianę?
Źródło: Kościół Boga Wszechmogącego
„Miłość Boga rozlewa się jak woda źródlana i jest dana tobie i mnie, i jemu, i tym wszystkim, którzy rzeczywiście szukają prawdy i oczekują ukazania się Boga”. Chcesz dowiedzieć się, jak powitać powrót Pana Jezusa? Z radością z Tobą porozmawiamy.
Porozmawiaj z nami na WhatsApp