Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Grzesiek007: U mnie w klasie na 25 osób tylko 2/3 osoby się naprawdę interesują informatyką
@Jackdanielov:

To i tak w #!$%@? dużo, u mnie nikt nie zajmuje się informatyka po technikum. Po prostu można było grać na wszystkich zajęciach zawodowych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Grzesiek007 zależy do czego. Jak do programowania to o samych kompach aż tak wiele nie musisz wiedzieć chyba że będziesz robił w assemblerze czy jakimś nisko poziomowym jezyku. Reszta z poradników hindusów z neta i jazda auuu
  • Odpowiedz
@Grzesiek007: 11 lat temu zapisałem się na studia informatyczne, jeszcze nikt mi tak drastycznie nie uświadomił że pykanie w gierki nie czyni ze mnie speca w dziedzinie informatyki... co więcej po tym jak oblałem pierwszy semestr stwierdziłem że zrobię go jeszcze raz...też się nie udało... potem wylądowałem w magazynie w Anglii... przegryw jakich mało, dlatego wspaniale się tu wśród was odnalazłem.
  • Odpowiedz
@Grzesiek007: u mnie ludzie co najwięcej umieli byli tymi "najgorszymi" w klasie ze względu na oceny... ale serio byle który z nich mógłby śmiało własny serwis otwierać, kiedy ja bałem się wymienić pojedyńczy podzespół ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz