Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +212
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Bibi_Mechanik +108
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam
A może po prostu sie wkurzyłem, bo nie jestem back*a*ndowcem, nie pisze w Javie *csript*, nie znam *eacta* i gówno wiem o mikro*c*erwisach. Eh... aż strach pomyśleć co wysyła Junior IT Recruitment Consultant
#programowanie #humorobrazkowy #humorinformatykow
@noisy: poka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@noisy: Wy korposzczury to powinniście jakiś słownik stworzyć dla normalnych ludzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aret ale zdajesz sobie sprawę że takie słowa jak backend są na porządku dziennym w IT gdzie głównie się posługujesz angielskimi zwrotami bo nawet nie ma odpowiedniego tłumaczenia na to? XDDD
To proszę znajdź mi polski odpowiednik na backend i frontend to będę ich używać w mowie potocznej xDD
Może jak ktoś kiedyś próbował to spolszczyć jak interface jako międzymordzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I masz 100% racji, niektórych angielskich słów z IT nie da się przetłumaczyć
@aret: no to skoro nie masz pojęcia o czym tu piszą to po cholerę się czepiasz?
wpadasz na tag #programowanie, nie masz o tym zielonego pojęcia ale i tak przypieprzasz się bo ktoś używa technicznego żargonu, wtf