Aktywne Wpisy
idziesz sobie w niedziele, kontemplujesz przyrodę i wchodzi ci w kard taki dżolo alfa bambolo, wypinglowany, wyperfumowany, że trup komara ulice za nim ściele, rekini uśmieszek {bo już wie co się będzie dziać wieczorem) a obok niego rzecz jasna nie co innego jak najlepsze srańsko jakie widziałem przez ostatnie 5km marszu (a podkreślam ludzi od #!$%@?), do tego rude (a wiecie co takie śmigło z .uja robią), a ja na to sobie
Sekra13 +9
Szczerze mówiąc to nigdy wam nie daruje tego że zniszczyliście karierę Sergiusza, nic złego wam ani nikomu innego nie zrobił i nie zasługiwał na to
#famemma
#famemma

#kononowicz
Wygląda. Kamera też zniszczona/zabrana. A major po nitro zalega na kilkanaście ruchu i nie ma siły wstać a tym bardziej robić #!$%@?.
Mogli go skopać. Przecież tego nie widać a limo tak. Jest niemożliwe żeby zdechły po nitro major, który zalega na wersalce w bezruchu, albo na konarze drzewa, zrobił taki #!$%@?.
Major nie niszczył nigdy okien i kamer. No i nie ma tyle siły żeby wyrwać okiennicę całą.
No ja #!$%@?ę. Logiczne że je zamknął po ataku. Całe okno leży wyrwane na zewnątrz.
Wyrwane leży na zewnątrz, okiennice zostały zamknięte po ataku.
Właśnie nie. Na nagraniu są zamaskowane osoby, majorek mówił sławeczkowi. Okno wyrwane, szyby zbite i kamera też wyrwana.
Jaka #!$%@? teoria. Na nagraniu są zamaskowani sprawcy.
No i co z tego. Przed chwilą pisałeś że okiennice były zamknięte. To jakim cudem okno jest wyrwane i leży na trawniku?
No i slaweczek już zresztą powiedział że sprawcy byli zamaskowani więc sprawa zamknięta.