Aktywne Wpisy
kilo-bravo +230
maly_ludek_lego +334
A teraz na poważnie.
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona
Zastanawiam się nad zakupem watch SE ale też chodzi mi po głowie wcześniejsze generacje - nawet series 1
Czy faktycznie jest sens pchać się w najnowszą generację czy 1 seria spokojnie mi wystarczy? Albo 3cia nowa która również jest w dobrej cenie ?
SE 1449
Sa mnie wiem co wybrać
Bardziej uzywam smartwatcha jako podręcznika do sprawdzania powiadomie i do appki zdrowie
@jeshu: hej, tu miales na myśli, że bateria starczy na 3h ciągłej rozmowy? Bo rozumiem, że nie korzystając często z samych rozmów (w sensie nie wykonując połączeń) zegarek nadal trzyma baterię normalnie, tj. ok. jednego dnia? Pytam, bo zamówiłem series 6 cellular (czekam na dostawę) i się zastanawiam czy
Chciałbym dzisaij zamówić i borykam się z decyzją
@jeshu: No właśnie patrze na informację o tych watchach od jakiegoś czasu i rzekomo dla posiadacza pierwszego to nawet series 1 spokojnie wystarczy także mocno tu dumam co zrobić
Patrząc na przykładzie telefenów ( obecnie używam Iphona 7 od 4 lat ) mysle ze żywotność S3 jeszcze spokojnie tyle wytrzyma
Powiadomienia na xiami milion razy lepiej , spokojnie ogarniał aplikację mail / gmail / outlook , rejestrowanie aktywności może troszkę wolniej ale strava i zdrowie działały tak samo - nie rejestrował tętna