Aktywne Wpisy
spirityfree +17
Spotykam się z kimś i gość ma do mnie pretensje, że podczas tych pierwszych spotkań równocześnie chodziłam też na randki z innymi. Nie było mowy o żadnej wyłączności ani niczego nie ukrywałam.
Bonus - on przez ten czas też korzystał z aplikacji randkowych ale jak twierdzi, nie umawiał się... XD Jeśli korzystał i pisał (a tak było) to co za różnica i skąd pretensje xD
#tinder #logikaniebieskichpaskow
Bonus - on przez ten czas też korzystał z aplikacji randkowych ale jak twierdzi, nie umawiał się... XD Jeśli korzystał i pisał (a tak było) to co za różnica i skąd pretensje xD
#tinder #logikaniebieskichpaskow
KarmelowyJeremiasz +117
Uwielbiam jeździć rowerem na środku pasa ruchu, tak żeby ciągnący się za mną kierowcy musieli czekać z wyprzedzaniem.
Jak tylko zaczynam jechać przyklejony max do prawej to zaczyna się festiwal przeciskania między mną a jadącymi z naprzeciwka, broń boże żebym ominął studzienkę czy kałużę bo komuś prosto pod maskę wyjadę. A tak elegancko, zero stresu, bezpiecznie można jeździć.
No i zawsze bawi tak samo jak mnie te #!$%@? polskie mordy mierzą wzrokiem
Jak tylko zaczynam jechać przyklejony max do prawej to zaczyna się festiwal przeciskania między mną a jadącymi z naprzeciwka, broń boże żebym ominął studzienkę czy kałużę bo komuś prosto pod maskę wyjadę. A tak elegancko, zero stresu, bezpiecznie można jeździć.
No i zawsze bawi tak samo jak mnie te #!$%@? polskie mordy mierzą wzrokiem
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #dom #budownictwo