Wpis z mikrobloga

Jest jakiś wojskowy flightradar?

@Proceentex3: Ale jak to miałoby wyglądać? Strona internetowa z obrazem wojskowych samolotów z danymi o lotnisku docelowym, wysokości, prędkości, etc.? Nie chcę być niemiły, ale chyba nie przemyślałeś tego pytania przed jego publikacją ( ͡° ͜ʖ ͡°) A spotterzy na lotnisku oczywiście zdjęcia mogą robić również maszynom wojskowym i się nawet nimi dzielić na publicznym forum...
Nie o to mi chodziło, jak latały AWACS i myśliwce razem z nim to dodawali zdjęcia mapki na jakimś flightradarze. A mi jakiś #!$%@? nad domem od rana lata ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Proceentex3: Ale to była propagandowa akcja i chęć pochwalenia się wszystkim wszem i wobec, że taki lot się odbywa.

Skoro lata od rana, to może wcale nie jest wojskowy? A jeśli na pewno jest,
@Hi_Lo_Hi: W Bydgoszczy mają serwis myśliwców a że z Bydgoszczy taki myśliwiec myślę że jest w stanie do mnie przylecieć w jakieś 5 minut to mam odpowiedź. Tylko ciekawi mnie co to lata. Nie jestem z tych okolic które wymieniłeś.
@Proceentex3: Biorąc pod uwagę ile podałeś szczegółów to raczej ciężko będzie określić co to za samolot ;-) Jeśli Bydgoszcz to z myśliwców Mig29 i F16. Oprócz tego stare (niekoniecznie dobre) Su22. Chyba i Herculesy tam serwisują, ale raczej Herculesa byś rozpoznał z daleka.