Aktywne Wpisy

josedra52 +1635

SecretAngel +2
Pare osób pytało czemu jestem nadal sama pomimo mojego perfekcyjnego wyglądu i dużej inteligencji. Otóż mam duże wymagania co do potencjalnego chłopaka. Sama posiadam dużo do zaoferowania mojemu potencjalnemu lubemu i tego też oczekuję w droga stronę.
Moje wymagania co do wyglądu:
- powinien być zadbany ( regularnie chodzi do barbera oraz dba o stan swojej skóry na twarzy żeby nie była skóra tłusta czy też sucha),
- przykłada wagę do ubioru(
Moje wymagania co do wyglądu:
- powinien być zadbany ( regularnie chodzi do barbera oraz dba o stan swojej skóry na twarzy żeby nie była skóra tłusta czy też sucha),
- przykłada wagę do ubioru(

![[AFERA] Bolt food pragnie dowodu osobistego do zamówienia](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7aa30340b14e4e7da7e5ee5270ffa793fc9f41b1d092a18670718f765c19dc78,q70.png)

#flightradar
@Proceentex3: Ale jak to miałoby wyglądać? Strona internetowa z obrazem wojskowych samolotów z danymi o lotnisku docelowym, wysokości, prędkości, etc.? Nie chcę być niemiły, ale chyba nie przemyślałeś tego pytania przed jego publikacją ( ͡° ͜ʖ ͡°) A spotterzy na lotnisku oczywiście zdjęcia mogą robić również maszynom wojskowym i się nawet nimi dzielić na publicznym forum...
@Proceentex3: Ale to była propagandowa akcja i chęć pochwalenia się wszystkim wszem i wobec, że taki lot się odbywa.
Skoro lata od rana, to może wcale nie jest wojskowy? A jeśli na pewno jest,
Komentarz usunięty przez autora