Aktywne Wpisy
DaVinciEnjoyer53 +49
Staranie sie o laske to 1 wielki mem,postanowiłem być sobą czyli zabawnym+ciekawym typem i co? Ch’j to dało kazda mi pisze że jestem sympatyczny ale raczej nie XD tak samo z miejscami,byla taka zuzka w ktorej sie zakochalem chciałem ją brać w najlepsze miejsca gdzie mozna wziasc dziewczyne lodowisko,lody,kawiarnia,siehi,resteuracje i nic a wczoraj patrze i co? Jest ze swoim gachem w … muzem XDDD typ ją wziął na wystawe garnków z gliny
sossaa +8
Co to jest? Jakąś modyfikacja leoparda? Po co to? Pojazd na wyposażeniu polski #ukraina
2k20 - ludzie których miejsce jest w psychiatryku mają jakikolwiek głos w społeczeństwie
#bekazlewactwa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zauwaz że u nas od lewa do prawa można #!$%@?ć co ślina na język przyniesie dopóki dopóty nie atakuje to bezpośrednio religii/adrianka/itp - co z drugiej strony też z wolnością nie ma za
jeszcze jak( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nixier:
Tak tak, wszyscy to widzą, że po obudwu stronach.
W ogóle niczym ich zachowanie się nie różni, ani troche ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@slozubn: xD
W Polsce antifa to może kilkanaście osób, podczas gdy narodowców / kibolów jest w opór i robią chlew w każdym większym mieście. Tu nie ma co porównywać - antifa to nieistniejący problem w naszym kraju, tylko chochoł konserwatystów.
Co do drugiego - było przecież że za wypowiedzi uderzające w filary pewnych ruchów nawet gdy są zgodne z danymi statystycznymi/naukowymi wyrzucano ludzi z uniwerków, od profesorów po woźnych bo biała supremacja
@slozubn: ale chodzi Ci o tych po lewej czy po prawej?
@slozubn: No i słusznie - uczelnia to nie jest wykop, by można było rzucać głodne kawałki o murzynach i cieszyć się z tego, że jest się rasistą. Lepiej w sumie mówić o konkretnym przypadku, niż być tak zawieszonym w
@slozubn: dawaj linki z jakiś poważnych źródeł
btw, reakcja tych dziewczynek bardzo głupia i nie potrzebna, ale czy dziwi cię radykalizacja takich młodych osób? w skrajnym katolskim kraju, ze skrajną konserwatywną władzą która mówi im
@johny-kalesonny: tylko uczelnie jednak powinny cieszyc sie spora wolnoscia slowa i mysli (pomijajac typowe ataki na jakies grupy wyznaniowe/rasowe/itd), z drugiej strony wyjebywanie kogos ze wzgledu na odwolywanie sie na dane naukowe ktore stoja sprzecznie z dominujaca grupa ideologiczna na campusie jest w opor slabe bo stoi w sprzecznosci z natura uniwerkow ktore maja holdowac przede wszystkim nauce i
@slozubn: Ale nauka nie stoi w sprzeczności z jakąś "dominującą grupą ideologiczną". Statystyka bez kontekstów oczywiście, że jest rasistowska -