Aktywne Wpisy
WielkiNos +160
Oceńcie outficik na dzisiejszą noc ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ytarka +160
No to co, ja idę spać, bo jeszcze przecież Sylwester dziś, a Wam życzę, żeby w ciągu następnego roku spełniło się przynajmniej jedno z Waszych ważnych marzeń. Bo mi się w tym, spełniło kilka i zamierzam podtrzymać tę passę.
Dziękuję za uwagę, dobranoc.
#sylwesterzwykopem #pokazmorde
Dziękuję za uwagę, dobranoc.
#sylwesterzwykopem #pokazmorde
Sam wspominał, że rozlicza się z podatków, bo było parę donosów na niego i nie da się nie rozliczać. Dla tych co nie będą w stanie wyciągnąć wniosków, to przedstawiam 2 możliwe scenariusze:
- Jarek ma przychod miesięczny mniejszy niż 1300 PLN (50% kwoty minimalnego wynagrodzenia) dlatego nie ma zarejestrowanej działalności
- Jarek ukrywa realne dochody, dzięki czemu jest w stanie dalej funkcjonować bez zakładania działalności
Czekajcie na sobotę, wrzucę:
- Listę lajtów od początku stycznia + kwota końcowa na pasku
- Szacowany zarobek na reklamach od stycznia
- Miesięczne podsumowanie (donejty + reklamy)
- Zawiadomienie o braku rejestracji działalności mimo spełnieniu przesłanek określonych w ustawie
- Zawiadomienie do ZUS i Urzędu Pracy w sprawie niewykonywania obowiązków z zakresu ubezpieczeń społecznych
Także miłego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz jeb*ć #mexicano
Komentarz usunięty przez autora
Szczególnie, że wszystko opiera się na kolorowych paskach postępu w transmisjach na żywo oraz szacunkach z reklam z yt, które
Na studiach pracowałem dorywczo i tak się złożyło, że po złożeniu deklaracji okazało się, że ZUS ma mi oddać 2,71 pln, też całkowicie przypadkowo zamknąłem konto na które miałem dostać zwrot i wyprowadziłem się z miejsca które podałem jako adres korespodencyjny.
Przez pół roku dostawałem listy polecone priorytetowe, telefony itd, żeby mi oddali 2,71 ( ͡°
Nawet pomijając kwestie dochodu, prowadzi stałą działalność nakierowaną na zarobek na własny rachunek, co spełnia wszystkie przesłanki które są podstawą do wymogu rejestracji działalności gospodarczej
Komentarz usunięty przez moderatora
Na bank coś szuja kręci, mam nadzieję, że się dowiemy za niedługo ( ͡° ͜ʖ ͡°)