Wpis z mikrobloga

#bekazlewactwa #konfederacja #moderacjacontent #kalafiory #afera #bekazlgbt #4konserwy #neuropa
Widzieliście kiedyś taki fikołek w wykonaniu maćków? Gdyby nie to ze od niedawna znaleziska uwierające lewą stronę odświeżam w kolejnych kartach (bo często znikają komenty, a ostatnio to cale znaleziska razem ze wstawiającym są kasowane) to pomyślałbym ze mi się przywidziało.
precz - #bekazlewactwa #konfederacja #moderacjacontent #kalafiory #afera #bekazlgbt #...

źródło: comment_1600886215WL1dJCU2ImaVchc6BiMVrR.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@thority: Wiem ze tag polityka i +18 to ich podstawowe narzędzia cenzorskie, czasami widuje imiona i nazwiska polityków w tytule i opisie w miniaturce ich twarze, a tagu polityka brak ale tylko w przypadku znalezisk jadących po pisie XD.W tym przypadku ciekawi mnie czemu póżniej skasowali tag który sami dodali.
  • Odpowiedz
@JakovKarnic: Faktycznie! Kojarzę że podczas wyborów prezydenckich zrobili ją widoczną dla niezalogowanych ale myślałem ze wraz z wyłączeniem botnetu spamującego główną wyłączyli tez widoczność polityki. Ciekawe czy nowo zarejestrowani wciąż mają ją domyślnie wyłączoną.
  • Odpowiedz