Wpis z mikrobloga

@Ziqsu: Komentatorzy jakie #!$%@?, chryste. "Lech powinien sie starac do samego konca utrzymac przy pilce", po #!$%@? niby? Przeciez prowadza 4:0 i jest doliczony czas gry, mogliby rownie dobrze #!$%@? wlasnemu bramkarzowi pod poprzeczke, a i tak by ugrali. Bardzo dobrze ze poszli do przodu i sie zabawili, o to chodzi, a nie #!$%@? murarka. Potem zdziwko, ze na kazdym turnieju nasi #!$%@? 15 minut, strzelaja bramke po czym zapominaja jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 105
@Pietal: też mnie to strasznie #!$%@?ło, Golański zaprezentował typową polską myśl szkoleniową. 2:0 elegancko jest, to najlepiej od 60 minuty niski pressing i murowanko wrrrr. Brawa dla Poznania.
  • Odpowiedz
@Pietal wiesz po co? Bo Lech od dłuższego czasu to #!$%@? drewno XD na koniec sezonu które tam będzie miejsce? 11? XD już dawno ich nie oglądam, bo szkoda mojego czasu, warta weszła może się rozkręca i będzie co oglądać z Wielkopolski.
  • Odpowiedz
@korni007: Nie interesuje sie zupelnie polska pilka ale patrzylem specjalnie kursy u bukow i nie byli faworytem, a pogonili kolesi 0:5 na wyjezdzie wiec chyba jednak niezlej jakosci to drewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 28
@Odbuta a mówcie, co chcecie, ale 3:3 Legii z Realem w Warszawie to też nie byle co. Szkoda że z tamtej Legii została tylko nazwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pietal: no wlasnie. Miedzy innymi dlatego nienawidze barcelony ktora mi kupon #!$%@? kiedys. Dalem handicap rywalowi bo barcelona by pojechala jak chciala. A ci strzelili gola i 40 min nic nie robili na boisku bo wystarczy X)
  • Odpowiedz