Wpis z mikrobloga

@skorpion666 hurrr durrr teraz to chemie dajo wszedzie xD
W takim sosie jest tyle samo "chemii" co w pierwszym lepszym batoniku, za to nie ma oleju palmowego i cukru. Uwierz, ze lepiej wyjdzie osoba odzywiajaca sie swiadomie i uzywajaca takich sosow, niz typowy janusz siegajacy po wszystko na co akurat ma ochote
  • Odpowiedz
@hesuss: spoko, każdy ma wolność wyboru, nie mam z tym problemu, chcesz to jedz. Ja tez suplementuje np białko, czy betaalanine, i wiem ze to gowno, ale tych sosów to bym osobiście nie tknal
  • Odpowiedz
@pieknykwiatuszek: słony karmel jest ok, smaczny. Choć osobiście wolę zwykły karmel. Używam do twarogu głównie (bdb). Ilości idą srogie, nigdy żadnych problemów. Oczywiście są fani i antyfani sosów niskokalorycznych, albo się lubi albo nie lubi. Karmelowy to akurat jeden z najlepszych i najgęstszych w ofercie (słony też, bo to to samo tylko słony)
  • Odpowiedz