Wpis z mikrobloga

@speedyutt: @Sebollini: obstawiałem ze znajomoymi im takiego czegoś nie wysłali xD, po peosru zdjc dowodu i tyle .

Kupony opłacał nam mój znajomy a my dawaliśmy mu hajs w gotówce mam nadzieję że to nie będzie jakieś złamanie regulaminu.... Bo kiedyś przez takie głupoty nie mogłem wypłacić.
  • Odpowiedz
@Wdermn: mój ziomek kupił na OLX dysk twardy od typa. Dysku nigdy nie dostał, typ go zablokował i zniknął w p---u.
A ziomek po roku czy po dwóch dostał wezwanie na psy, że zapłacił przelewem za jakieś leki czy d-------e :-) Podobno typek kilka osób zrobił tak samo w uja.
Takich magików na necie nie brakuje, którzy robią na kimś wała i ktoś nieświadomie płaci za coś innego albo zostaje
  • Odpowiedz
@Wdermn: na nowych dowodach nie ma adresu zamieszkania, więc jakoś muszą go zweryfikować poza tym jaki to problem taki PDF np od Play "kreatywnie zmienić" i adres podać jaki się tobie podoba? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wdermn: mi tylko raz w życiu zbanowali gdzieś konto związane z jakimś hajsem - założyłem konto w kantorze bitcoina, przy rejestracji wpisałem jakieś losowe dane typu Jan Kowalski, Ogrodowa 3, Warszawa itp żeby w ogóle sprawdzić jak ten portal wygląda.
Dopóki wpłacałem hajs na ten portfel btc z rachunku bankowego albo giełdy to było spoko i nikt się nie czepiał, ale jak uzbierało mi się kilka tyś i chciałem wypłacić
  • Odpowiedz