Aktywne Wpisy
miekki_am +340
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
Bodzias1844 +55
Gloryfikatorom xboxa chcialbym zadac pytanie, co takiego fajnego wychodzi na premiere nowego pudla? Co sie stalo z... halo? XD #gry #ps5 #xbox #konsole
@peszmerd: hejt na ps'a? Chyba kolega od wczoraj na wykopie bo od kilku dobrych lat trwa j-----e xboxa w najlepsze na tym portalu za brak exów.
@peszmerd: to samo co na plejke, jedno wielkie g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oprocz tego nic spexjalnego nie maja, wiec misza sie jakos dowartosciowywac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-brak wcześniejszej informacji o pre-orderach pomimo wcześniejszej deklaracji sony, że będzie takie ogłoszenie.
-gry z ps5 nagle pojawią się na PS4, choć wcześniej były projektowane od podstaw dla ps5
-ceny gier 80 euro, pomimo, że wszyscy podwyższają ceny to jednak Sony stało się tym prekursorem
-brak informacji o działaniu wstecznej, zamiast tego informacja a konieczności zakupu edycji ultimate Spidermana za 360zł jeżeli chcemy mieć remaster 2 letniej gry.
-savy z PS4 nie zadziałają na ps5 (narazie w przypadku Spidermana ale kto wie)
@Medonix: przeciez nie po to cięzko pracowali nad remasterem abyś mógł ograć go kupując na olx płytkę za kilkadziesiąt złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe też czy będzie na płycie czy dadzą go tylko w ramach kodu tak jak zrobili z dlc w
@NoKappaSoldier73: Tak se to tłumacz xD Ratchet, Demon's Souls, Spiderman MM + kilka już zapowiedzianych tytułów które wyjdą w 2021 typu Horizon 2 czy Returnal - no same gówna xD
ps. Tęsknicie za ZeniMaxem? XD