Aktywne Wpisy
megaras +1
Instynkt +70
Wiecie że w stolicy można sobie ot tak zamknąć kilkupasmową arterię, nagrać wszystko i nie ponieść za to żadnych konsekwencji? A grupa na facebooku działa sobie od 10 lat.
#warszawa #patologiazmiasta #c---------------a #trzaskowski
#warszawa #patologiazmiasta #c---------------a #trzaskowski
#nintendo #gameboy #gameboyadvance
Odkurzyłem swojego gba i chciałem zagrać w jakieś fajne gry, na które nie było stać mnie ani rodziców, kiedy wszedłem w jego posiadanie. Sprawdziłem jakiś ranking gier i myślę np. o:
The Legend of Zelda: The Minish Cap
Golden Sun
Fire Emblem
Harvest Moon: Friends of Mineral Town
Reszta gier, ktore wymieniles podobnie. Nie oplaca sie, lepiej juz kupic Switcha lub 3DS, zwlaszcza, ze w gry na GBA najlepiej gra sie na GBA SPv2 lub DS Lite ale wtedy magia troche ginie
A nie lepiej kupi ez-Flash i ściągnąć Romy gier, które chcesz ograć?
Na dzień dzisiejszy ciężko znaleźć oryginalne gry na portalach aukcyjnych. Przez to jest ryzyko kupna pirata. W takim przypadku, moim zdaniem, już lepiej zakupić taki flash card za ok. 150 PLN i samemu wgrać romy.
@M0lN: Guwno burza za 3... 2... 1... XD
@UpszejmyAndrzej: Nie wypłacisz się xD
@piotrveyner: super argument xD Nawet z oryginalnego GB karty wystawały - wszystkie te z dodatkowymi funkcjami.
No właśnie tu jest problem bo to jest GBA. W środku jest wbudowany procesor s GBA. No i ma o wiele wyższa jakość obrazu. Jedyne wady w zasadzie to brak link portu i wsparcia dla gier z GBC.
@Kryspin013: widać drugi ekran (chyba ze ktos wymontowal specjalnie do gier gba), rozdzielczosc oczywiscie nie jest natywna dla gba.
@poji: Teraz to wydziwiasz. Jeszcze rozumiem jakby drugi ekran się świecił czy coś ale jest wyłączony.
Chyba zostanę jednak przy oryginalnym GB, jedyny minus to brak podświetlanego ekranu. Chociaż z tego co zrozumiałem, na tych innych sprzętach będzie lepsza jakość obrazu, tak?
Jeśli chodzi o piraty, to myślę, że jestem w stanie je rozpoznać, mimo to opcja z ez Flashem wydaje się atrakcyjna, bo rzeczywiście trudno znaleźć te gry.