Aktywne Wpisy

ignis84 +446
Jest mi bardzo ciężko, moje nogi są w fatalnym stanie. Perspektywa chodzenia, po prostu przestałam ją widzieć. Dwa lata walki z bólem, walki o powrót do normalności.
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,

Krasparov +44
No fajnie się grudzień zaczął nie powiem że nie #przegryw

Jakby przeliczyć te 250zł z 2000 na dzisiaj to daje nam to 380zł dziś (idealnie 85e). Także rozumiem że to troche szok z 60e na 85e, ale przez te wszystkie lata ceny utrzymywały się na tym samym poziomie (mówimy o grach na konsole), a cała reszta poszła jednak w górę. Najtańszego cheeseburgera w maku kojarze za 2 zł (całkiem niedawno), teraz to jest 4 zł. Cieszcie sie że gierki nie są 2 razy droższe ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#ps5 #xbox #xboxseriesx #playstation
Chyba jednak przyzwyczajenie się na nowo do takiego stanu rzeczy jest niemożliwe bo łatwiej się przyzwyczaić do większej wygody niż na odwrót i jesteśmy
Branża gier z roku na rok zwiększa zyski. Ta podwyżka nie ma żadnego uzasadnienia. Niewiarygodne, że jeszcze są ludzie, którzy bronią interesów wielomiliardowych korporacji.